Liria e shprehjes

25
2019 November

Roli dhe të drejtat e gruas shqiptare në kohën e Perandorisë Osmane

Jeta e femrës në Perandorinë Osmane, veçanërisht në të drejtat që asaj i njihte ligji, ishte më e rregullt. Të gjitha këto kishin të drejt...

25
2019 November

Të drejtat e grave, shteti që mban vendin e parë

Zvicra, e cila promovon barazinë e grave në vendin e punës, është renditur si vendi më i mirë për të drejtat e grave, njoftoi Organizata për...

16
2022 November

MANUALI “LIRIA E SHPREHJES DHE GJUHA E URREJTJES – NË LENTEN E STANDARDEVE NDËRKOMBËTARE DHE KOMBËTARE”

Qendra Europiane në bashkëpunim me Mbretërinë e Holandës, përmes Programit Rajonal të Shtetit të së Drejtës për Ballkanin Perëndimor (MATR...